reclame
slogans
advertenties
werving
verhalen
overigreclame.htmlslogans.htmlwerving.htmlverhalen.htmloverig.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5

Ontwerpen

die je raken

advertentie voor HBO-gids (aanbieder schoolkeuzes)

visie op informatie

Je vindt dat de informatievoorziening de motor is van onze samenleving. Je hebt goede ideeën om informatiestromen beter te reguleren en te beheren. Het behoud van documenten en terugvindbaarheid van bronnen vind je essentieel. Je vindt het ontbreken van kennis en strategie op dit gebied dodelijk voor elke organisatie. Je hebt al een visie op informatie, maar meer kennis kun je best gebruiken.


Jij hebt visie?

Wij hebben kennis. Daarom bieden wij je dé opleiding voor

Management Documentaire Informatievoorziening. Dé deeltijd

HBO-opleiding voor informatiemanagers.


Voor uitgebreide informatie kun je terecht op www.hmdi.nl.

Meld je aan voor de Hogeschool Management Documentaire Informatievoorziening.


HMDI; haal(t) meer uit jezelf!advertentie Od (vakblad voor ambtenaren)

Doeltreffend informatiebeleid!

Het belang van de Informatievoorziening groeit. Door de verdergaande digitalisering nemen de mogelijkheden om de burger doeltreffend van de juiste informatie te voorzien toe. En juist in een digitale wereld is toegankelijkheid, behoud en betrouwbaarheid van documenten essentieel.De omslag van papier naar digitaal vraagt om een 'vakman' met specifieke kennis en vaardigheden.


Een 'vakman' kan echter niet zonder extra training en opleiding. Daarom is het SOD-Opleidingscentrum er voor u! Onze opleidingen en workshops zijn gericht op de meest recente ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Zodat u mee kunt blijven draaien in de wereld van de digitale informatievoorziening.

Meer weten? www.sod-opleidingen.nl.