reclame
slogans
advertenties
werving
verhalen
overigreclame.htmlslogans.htmladvertenties.htmlverhalen.htmloverig.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5

Ontwerpen

die je raken

uit: mailing voor landelijke informatiedag voor de HMDI

Geachte heer Aksels,


Over tien dagen is het zover.

Dan is de landelijke HMDI-informatiemiddag waarvoor ik, Joop Johannesen, u van harte uitnodig. Sinds 1 maart jl. ben ik directeur van het HMDI geworden, en het doet mij veel plezier u te mogen vertellen dat de HMDI dé opleiding is voor mensen met goede ideeën over de documentaire informatievoorziening.


Dat zeg ik niet zomaar, ik weet het van binnenuit. Ik heb de studie zelf gedaan. Daarom weet ik dat mensen zoals u, die visie hebben over hoe informatiestromen beter gereguleerd en gemanaged kunnen worden, bij de HMDI een prima opleiding kunnen volgen. Ik heb zelf ervaren dat specialistische kennis en scholing, én het contact met andere collega's die dezelfde werkervaring en interesse hebben, zeer verrijkend is.

U die behoud van documenten en de tracebility van bronnen hoog… etc.


HMDI; haal(t) meer uit jezelf!uit: 'follow-up-mailing voor aanmelding nieuwe studiejaar van de HMDI'

Zíj … hebben zich reeds ingeschreven.


Wij zouden het bijzonder jammer vinden als u ook eigenlijk best graag positief geschoold wilt worden in het management voor de informatievoorziening, en u nu uw kans om in te stappen zou missen doordat u zich niet tijdig hebt geïnformeerd en hebt ingeschreven voor de opleiding.


U hikt misschien nog wat aan tegen de tijdsinvestering.

Maar dat is vooral een investering in uzelf. U zult nú en in de toekomst betere kansen zien en krijgen. En – dat garandeer ik u – óók meer plezier in uw werk.

Uw baas biedt vaak mogelijkheden om die investering in uzelf te doen. Dat is, in deze economisch mindere tijden, toch echt een pré die u zich- zelf niet mag onthouden.

Dus grijp uw kans en schrijf u (met bijgevoegde antwoordkaart) in… etc.